Over ons

Maak kennis met Bastiaan en Hanneke

Dit zijn wij

Bastiaan en Hanneke van Leersum. Getrouwd in 2017 en in 2020 ouders geworden van onze dochter Lydia. Allebei hebben we gewerkt in de gehandicaptenzorg.

Bastiaan werkte als begeleider, meewerkend teamleider en zorgcoördinator op verschillende woongroepen. Zowel begeleidingsgroepen als intensieve begeleidingsgroepen.

Hanneke werkte als persoonlijk begeleidster op een kinderdagbehandelingsgroep. Daarna was zij als orthopedagoog betrokken bij verschillende groepen van een gehandicaptenzorgorganisatie. Ook hebben Bastiaan en Hanneke ervaring in het bieden van pleegzorg.
"
Naast het bieden van zorg houden wij ook van het buitenleven. Buitenleven door in de tuin te werken, groenten te telen en dieren te houden. Ook vinden we het leuk en belangrijk om familie en vrienden te helpen met bijvoorbeeld klussen in huis of tuin.

Onze identiteit

Wij zijn reformatorische christenen en lid van de Gereformeerde Gemeenten van Opheusden. Dat betekent dat wij in ons gezin proberen te leven volgens de Bijbel en de Wet van de Heere. Om goed aan te sluiten bij de opvoeding van onze bewoners, vinden wij het belangrijk dat zij een vergelijkbare achtergrond hebben.
crossmenu